overlay

Ruimte, rust & vrijheid!

Ontspannende vakanties in het prachtige Noord-Hollandse Duinreservaat. Klein Hemelrijk, een oase van rust.

slide 0
slide 1
slide 2
slide 3
slide 4
visual

Vrijblijvende informatie?

(0251) 292 931

Green key

De Berenweide krijgt GREEN KEY keurmerk 2010.

Onlangs zijn de certificaten van de GREEN KEY keurmerken bekend gemaakt en uitgereikt aan ondernemingen in de toeristisch recreatieve sector.

GREEN KEY is een internationaal keurmerk dat staat voor duurzame bedrijfsvoering in de toeristische sector. De Berenweide heeft het keurmerk goud voor 2010 ontvangen. Dit voor het aantal jaren achtereenvolgende jaar.

André en Margit zijn trots op het certificaat. “Het betekent dat we goed bezig zijn met het milieu en met onze omgeving. Ook voor ons bedrijf intern is het de Green Key een waardevol instrument. Zo denken we dagelijks na over de effecten van het ondernemen in onze branche en laten we aan onze bezoekers ook zien dat we duurzaam bezig zijn”.

Voor toeristen en recreanten wordt het met GREEN KEY bedrijven steeds makkelijker een vakantie adres te kiezen waar veiligheid, duurzaamheid en respect voor de omgeving onlosmakelijk verbonden zijn met de bedrijfsidentiteit.

Het totale aantal bedrijven met een Green Key bedraagt internationaal ongeveer 500. In Nederland zijn er 180 bedrijven met dit keurmerk. Daarmee loopt de toeristische sector in Nederland voorop bij de overige 14 landen die ook het programma uitvoeren.

Behalve voor recreanten en toeristen is het ook voor overheden een keurmerk dat aangeeft dat de bedrijfsvoering een duurzaam karakter heeft.

Criteria waar bedrijven aan moeten voldoen zijn:

  • duurzaam ondernemen
  • bewustwording van recreant en toerist
  • betrokkenheid personeel bij het milieumanagement
  • duurzame investeringen
  • organisatie van natuur en milieuactiviteiten.

Het Green Key keurmerk wordt voor één jaar toegekend en ieder jaar gecontroleerd.

Meer informatie is te verkrijgen via GREEN KEY.nl Voor informatie over ons bedrijf kunt u bellen met André Thoolen tel 06-225 27 210 mail info@kleinhemelrijk.nl

www.greenkey.nl